Pihapirkot Ky: y 2320058-2 / Anu Sarkkinen, puh.0500-945 858 anu@pihapirkot.fi

Pirkot ja PirkatTällä hetkellä Pihapirkkoja on yrittäjän itsensä lisäksi kymmenkunta. Yrityksen kasvu on tarkoituksellisesti ollut maltillista. On tärkeää osata pitää toiminta hallittavan kokoisena. Tällä tavalla voimme varmistaa sen, että työn tekeminen on mielekästä ja tuottaa tekijöilleenkin iloa. Erityinen ilo on saada tehdä työtä taitavien työtovereiden kanssa, kouluttamattomia ja kokemattomia kesäapulaisia joukkoomme ei kuulu ollenkaan. Yhteistyömme on saumatonta ja tämä luonnollisesti lisää tehokkuttamme asiakkaan eduksi. Tulevaisuudessa voimme toivottavasti keskittyä yhä enemmän tekemään yksityispihoja "avaimet käteen"- periaatteella. On erityisen palkitsevaa nähdä valmiita kokonaisuuksia ja tyytyväisiä asiakkaita joiden haaveet voimme toteuttaa.

Meitä yhdistää aito kiinnostus viherrakentamiseen, kasveihin ja kauneuteen, sekä tietynlainen käsityöläisluonne. Nautimme ulkoilmasta, fyysisestä työstä sekä kättemme jäljen näkemisestä.Anu Sarkkinen (yrittäjä, puutarhuri, vihervalvoja)

Viimekädessä Anu vastaa kaikesta. Suunnittelu, kustannusten arviointi ja seuranta, työvaiheiden aikatauluttaminen, laadunvalvonta, tarvikkeiden ja materiaalien tilaukset sekä näistä asiakkaan kanssa sopiminen kuuluvat Anulle. Suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa (tai olemassa olevan suunnitelman tarkka läpikäyminen) on kaiken toiminnan lähtökohta. Jo suunnitteluvaiheessa keskustellaan pihan toteuttamisen kustannuksista ja ajankohdasta. Tästä yhteistyö käynnistyy ja jatkuu saumattomasti kunnes viimeisetkin työkalut ja roskat on valmiilta työmaalta kerätty pois. Yleensä yhteydenpito jatkuu tämän jälkeenkin, hoito-ohjeita ja muita neuvoja sopii kysellä vielä jälkikäteenkin.

Jyri (arkkitehti)

Arvokasta apua Pihapirkoille on Jyrin arkkitehdin taidoista.Mikko (timpuri, maanrakennuskoneet, työnjohto)

Pihojen puurakenteet (aidat, terassit, laiturit, portaat jne.) syntyvät Mikon kokeneissa timpurin käsissä. Myöskään minkään koneen ratti ei ole Mikolle vieras, työt sujuvat hyvällä rutiinilla työskennelläänpä sitten kaivurilla tai kuormaajalla.Krista (maisemasuunnitteluhortonomi)

Krista on kaikessa mukana! Pihojen suunnittelu ja vihertyöt vievät ison osan Kristan ajasta, mutta toimeliaisuutensa ja tarkkuutensa johdosta Krista osallistuu paljon myös työmaiden hallintaan ja seurantaan liityyviin tehtäviin.Marko (puutarhuri)

Lähes kahdenkymmenen vuoden monipuolinen työkokemus alalta yhdistettynä triathlonistin fysiikkaan tekevät Markosta paitsi loistavan kivimiehen, myös kaikkiin muihin rakentamisen vaiheisiin sopivan tekijän.Katariina (maisemasuunnitteluhortonomi)

Ahkera ja huolellinen Katariina auttaa Anua suunnittelutöissä. Katariina pärjää hienosti myös kasvien ja mm. hoitotöiden kanssa. Myös rakennustyöhön Katariina osallistuu ehtiessään.Anton (kivimies)

Anton on parhaimmillaan päästessään luonnonkiven kimppuun. Poluilla ja muureissa jokainen kivi löytää paikkansa. Kärsivällisyys on Antonin valtti, vain täydellinen työn jälki kelpaa!Liisi (puutarhuri)

Tuntee kasvit ja niiden tarpeet kuin omat taskunsa. Liisi on tarkka, huolellinen ja ahkera, sekä lisäksi ehdottoman tärkeä osa porukkaamme reippautensa ja iloisuutensa ansiosta. Mitkään työvaiheet eivät Liisille ole vieraita ja sitkeyttä löytyy kuin suomenhevosesta!Ville (elektroniikka-asentaja, monitoimimies)

Pihojen sähkötöissä Villen taidoista on korvaamaton apu. Myös Avantin ratissa Ville on kuin kotonaan. Hyvien hoksottimiensa ansiosta kaverista on moneksi.Salla (monivuotinen kausityöntekijä, ilopilleri)

Salla palaa Pirkkojen riveihin aina keväisin yhtä varmasti kuin lumi sulaa. Tälle maansiirtokoneen ruumiillistumalle eivät esittelyt tee oikeutta. Nähtävä itse!Jari ("raatajakategorian" moniosaaja, maatilan poika, työssä oppinut)

Reippaat otteet, monipuolinen työkokemus, iloinen mieli ja huolellinen tapa työskennellä tekevät Jarista oikean miehen lähes kaikkiin työtehtäviin.

Anu Sarkkinen

Mikko

Krista

Marko

Katariina

Anton

Liisi

Ville


Salla

Jari